top of page

HOUTSKELETBOUW

 HOUTSKELETBOUW

Wij monteren met veel precisie en vakmanschap uw constructie. Nadien wordt door ons de houtskeletbouw  extra geïsoleerd en volledig afgewerkt naar uw wensen.

  • omdat wij voor kwalitieit staan, maken we steeds gebruik van het kwalitatief massief constructiehout (KVH) met een sterkteklasse van minstens C24. We hanteren een  droogbouwsysteem met een vochtpercentage tussen 13 en 18%, wat uiterst geschikt is voor een prefab houtskeletbouwconstructie.

  • Onze houtskeletbouwfabrikant voldoet aan de ETA-kwaliteitsnorm. Een ETA (European Technical Approval / Europese Technische goedkeuring) is een gunstige beoordeling van een bouwproduct voor de toepassing waarvoor het bouwproduct bedoeld is.

  • cradle to cradle : in onze wanden werken we niet met OSB-platen maar met Fermacell-platen, een verbeterde gyproc plaat van 18 mm dik. De brandweerbaarheid van dit product bedraagt hierdoor maar liefst één uur. Ook het skelet wordt gevuld met rockwool isolatie, een onbrandbaar natuurproduct.

  • en dat in een recordtempo! in 1 week staat uw woning recht. (filmpje in galerij)                                                     na 1,5 week wind & waterdicht, afhankelijk van het type afwerking dat u kiest.                                                                                                                                                                                                                                                                                

  E-peil

in 2009 besliste we al om ons te specialiseren in energiezuinig bouwen. Hoewel het huidig en bij wet verplicht energiepeil op 35 ligt, blijven we steeds rond (en liefst nog onder) de 20, zodat uw huis helemaal bestendig is voor de toekomst!

Het   appartement   boven  onze   kantoren   is   zelfs e peil -2!

Vermindering en premies

Is het financieel verstandig om een ​​superefficiënt huis te bouwen? JA! Bij het bouwen van een nieuw huis zal een slim en groen ontwerp en materiaalkeuze een positieve impact hebben op uw kosten op de lange termijn. Investeren in drievoudige beglazing en deuren, royale isolatie en luchtdichting kunnen uw verwarmings- en koelingskosten aanzienlijk verlagen, terwijl het ook het comfort verhoogt.

U kan nooit overisoleren!

Isolatie is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij het bouwen van een groen huis. Sanitair warm water vergt het grootste energieverbruik van uw huis. Een goede isolatie, plaatsen vermindert niet alleen uw energieverbruik, maar verlaagt ook uw elektriciteitsrekening aanzienlijk. Let wel: een goede verluchting van de woning is altijd én absoluut noodzakelijk.

brand-logo.png
bottom of page