Bouwonderneming Marc Ceelen

HOUTSKELETBOUW

KIEST U VOOR HOUTSKELETBOUW

TE HAMONT-ACHEL?

Wij monteren met veel precisie en vakmanschap uw constructie. Nadien wordt door ons de houtskeletbouw  extra geïsoleerd en volledig afgewerkt naar uw wensen.

  • Bouwonderneming Marc Ceelen maakt steeds gebruik van het kwalitatief massief constructiehout (KVH) met een sterkteklasse van minstens C24. We hanteren een droogbouwsysteem met een vochtpercentage tussen 13 en 18%, wat uiterst geschikt is voor een houtskeletbouwconstructie.

  • Onze houtskeletbouwfabrikant voldoet aan de ETA-kwaliteitsnorm. Een ETA (European Technical Approval / Europese Technische goedkeuring) is een gunstige beoordeling van een bouwproduct voor de toepassing waarvoor het bouwproduct bedoeld is.

  • Natuurproducten: bouwonderneming Marc Ceelen werkt niet met OSB-platen maar met Fermacell-platen, een verbeterde gyproc plaat van 18 mm dik. De brandweerbaarheid van dit natuurproduct bedraagt hierdoor maar liefst één uur.  Ook het skelet wordt gevuld met behulp van een natuurproduct: rokwolisolatie.

Bouwonderneming Marc Ceelen en  uw E-peil

Bouwonderneming Marc Ceelen vindt het van cruciaal belang dat gebouwen zo weinig mogelijk fossiele brandstoffen gebruiken om het huis 'toekomstbestendig' te maken tegen onvoorspelbare en snel stijgende prijzen. Bouwonderneming Marc Ceelen besliste tien jaar geleden al om zich te specialiseren in energiezuinig bouwen. Hoewel het huidig en bij wet verplicht energiepeil op 40 ligt, blijven we steeds onder de 20, zodat uw huis helemaal bestendig is voor de toekomst!

Vermindering en premies

Is het financieel verstandig om een ​​superefficiënt huis te bouwen? JA! Bij het bouwen van een nieuw huis zal een slim en groen ontwerp en materiaalkeuze een positieve impact hebben op uw kosten op de lange termijn. Investeren in drievoudige beglazing en deuren, royale isolatie en luchtdichting kunnen uw verwarmings- en koelingskosten aanzienlijk verlagen, terwijl het ook het comfort verhoogt.

U kan nooit overisoleren!

Isolatie is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij het bouwen van een groen huis. Sanitair warm water vergt het grootste energieverbruik van uw huis. Een goede isolatie, geplaatst door Bouwonderneming Marc Ceelen, vermindert niet alleen uw energieverbruik, maar verlaagt ook uw elektriciteitsrekening aanzienlijk. Let wel: een goede verluchting van de woning is altijd én absoluut noodzakelijk.

BE 0822.635.125  -